Examen de Licență la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad

      Comments Off on Examen de Licență la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad

În zilele de 17 și 18 iunie 2024 a avut loc examenul de licență la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. La această sesiune s-au înscris 15 candidați.

Prima probă prin care au trecut candidații a fost la disciplina Teologie Dogmatică. După rostirea rugăciunii, Părintele decan, Pr. Prof. Univ. Dr. Cristinel Ioja, în calitate de președinte al comisiei, i-a salutat pe candidați. Totodată, sfinția sa a evidențiat în fața lor câteva aspecte metodologice privind buna desfășurarea a probelor.

În prezența Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, și a comisiei absolvenții au susținut proba de specialitate, urmată de prezentarea lucrării de licență.

Examenul s-a încheiat cu depunerea jurământului în Paraclisul universitar din incinta Facultății. Cu acest prilej, Părintele Conf. Univ. Dr. Caius Cuțaru, directorul de departament, i-a felicitat pe noii licențiați pentru frumoasele realizări, invitându-i să-și continue studiile prin înscrierea la cursurile de masterat oferite de Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad.

Pr. Lect. Univ. Dr. Filip Albu